Havaların yağışlı olmadığı sürece çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. Bu yıl çalışma sezonu içerisinde son derece verimli bir süreç geçirildiğine dikkat çeken İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, gerek 1. ve 2. kat asfalt,

gerek yol yama çalışmaları, gerekse kanalizasyon, menfez v e köprü yapımı gibi çalışmalarda büyük bir oranla il özel idaresinin kendi imkanları ve personelinin bizzat görev aldığını dile getirdi.

Bu çalışma sezonunda yapılan özellikle 1. ve 2. kat asfalt çalışmalarının mevcut bütçe çerçevesinde yapılmasının hedeflendiğini ve bu nedenle il özel idaresi personellerinin ve makine ekipmanının kullanıldığını kaydeden İl Özel idaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, ?Bu yıl asfalt sezonunda 56 kilometre olan hedefimizi 180 kilometreye çıkardık ve bu imkânlarımız doğrultusunda çok iyi bir rakam.

Zira hedefimizin üç katına çıkardık yapılan çalışmayı. Bu çalışmalarımızı tamamen kendi imkânlarımız ve personelimizin fedakârca çalışmaları doğrultusunda gerçekleştirdik. Bu çalışmayı ihale yoluyla yapacak olsanız mümkün değil bu rakamlara ulaşabilmeniz.

İl özel idaresince ölü sezon olarak adlandırılan kavramı ortadan kaldırdık. Kar yağışı ininceye ve hava koşulları elverişli oluncaya dek il özel idaresinin çalışmaları aralıksız sürecek? dedi.