Nevşehir Valiliği ile Nevşehir Belediyesi?nin işbirliğinde düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni Nevşehir Belediyesi Hanım Konağı bahçesinde gerçekleştirildi.

Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma, şehir genelindeki siyaset, iş dünyası sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşları bir araya getirdi.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,

Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ile sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve vatandaşların da katıldığı bayramlaşma törenine NGC Başkanı Bayram Ekici de katıldı.

Yaklaşık 1 saat süren bayramlaşma töreninde NGC tarafından çıkartılan ?Bayram Gazetesi? de dağıtıldı. Bayram Gazetesi, bayramlaşmaya katılanlar tarafından beğeniyle okundu. HABER: Alpaslan Körükcü