2014 yılında bu iki çalışmaya ağırlık verileceğini belirten Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, belediye bütçenin imkan verdiği ölçüde yatırım yapacaklarını, Kanalizasyon ve yol çalışmalarının yanında sosyal içerikli etkinliklerin ve turizmin yörede daha etkin yapılabilmesine yönelik çalışmaların da süreceğine işaret etti.

Uçhisar Belediye Başkanı Karaaslan, ?Uçhisar belediyesi olarak mevcut bütçemizin imkan verdiği iki önemli proje üzerinde duracağız.

Bunlardan biri yeni kanalizasyon çalışması diğeri de çevre yolu düzenlemesi. Kanalizasyon için yer teslimini yaptık. Çevre yolu düzenleme çalışmamızda asfalt kaldırma çalışmamızı başlattık.

Tefsiye çalışmalarımızda son aşamaya geldi. Uçhisar?ımıza yakışır bir şekilde yol düzenlemesi yapacağız. Zemine taş kaplama yapacağız.

Bu çalışmalarımızın yanında Uçhisar belediyesi olarak sosyal içerikli çalışmalarımıza da bu yıl ağırlık vereceğiz. Bizim en büyük önem verdiğimiz konulardan biri de turizm.

Turizm konusunda 2014 yılı içerisinde önemli adımlar atacağız. Yöremize gelen turist sayısının artırılması konusunda yeni projelerimi hayata geçireceğimiz bir yıl olacak bu yıl? diye konuştu.