Ziyarette konuşan Şube Başkanı Uğur; "Başta yaşanan müdür atamalarındaki haksızlıklar olmak üzere sendikamızın haklı davasındaki desteğini sık sık dile getirerek gerek açıklamalarında gerekse de alan eylemlerimizde yer alan Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Teşkilatı`na teşekkür ediyorum" dedi.

Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Başkanı Şerafettin Karataş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Türk Eğitim-Sen`in Nevşehir`de aktif ve başarılı bir sendikacılık yaptığının altını çizerek sendikal çalışmalarda başarılar diledi.

Aynı heyet Alperen Ocaklarını da ziyaret etti. Burada Alperen Ocakları Başkanı Ali Neşeli Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı ve Yönetimini ağırlayan kişi oldu.  

Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Gençliğin milli ve manevi duygularının oluşmasında görev alan, Nevşehir`de aktif çalışmalara imza atmak adına gönüllü insanların görev aldığı Alperen Ocakları`nın çalışmaları hakkında bilgi almak ve görüş alışverişinde bulunmak bizler için önemlidir bu yüzden bugün bu ziyareti gerçekleştirdik" diye konuştu.

Alperen Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Neşeli ise, Türk Eğitim-Sen`in Nevşehir`de aktif ve başarılı bir sendikacılık yaptığı ve eğitim adına önemli bir rolü üstlendiğini belirterek, sendikal çalışmalarda başarılar diledi.