Güllüce, Nevşehir`de partisinin seçim bürosu açılışında konuştu. Güllüce, konuşmasında, Türkiye`nin 10-12 sene önceki haliyle bugünkü halinin mukayese edilemeyecek kadar farklı olduğunu söyledi.

Bir yılda yapılan yatırımın 1,5 günde yapılan yatırıma dönüşmesinin ekonomik büyüklük olduğunu ve bunun bir ekiple yapılabildiğini belirten Güllüce,

"Düne kadar çocuklarının ölümüne dua eden babalar vardı. Hasbelkader engelli çocuğu varsa, `Yarabbi ben öldükten sonra bu çocuğumun hali ne olacak` diye düşünenler vardı.

Tabii ki haklıydı adamcağız. Öldükten sonra kim bakacaktı çocuklarına. Ama arkasında dev gibi bir AK Parti iktidarı, belediye başkanları var.

Babalar bize mektuplarında Allah`tan özür dilediklerini yazıyorlar. Bizim artık gözlerimiz kapalı gitmeyecek diyorlar. Bunları duymak bu ülke, bu memleketi seven, bayrağını seven herkesi mutlu etmez mi? Bu güzel şeyleri görünce ülkemiz milletimiz adına nasıl mutlu olmayız" şeklinde konuştu.


"Dünya`ya hücum botu yapan bir ülke olduk" Türkiye`nin geçmişte itibarsızlıktan dolayı kapı kapı dolaşmasına rağmen 1 milyar lira borç bulamadığını belirten Güllüce, bugün gelinen noktada dünyanın en büyük havalananını yapan bir Türkiye`nin olduğunu söyledi.

Güllüce şunları söyledi; "150 milyon insan yıl kapasitesi olan bir havaalanından bahsediyoruz. Dünyada çok büyük ekonomileri olan ülkeler var. Bunların önüne geçmişiz. `Ben en büyük havaalanını yapıyorum` diyoruz.

Türkiye 40`lı, 50`li yıllarda silah ihtiyacını parayla bile karşılayamıyordu. Bazen öyle bir duruma düşmüş ki Hitler Yunan sınırına geldiği zaman silah yok kimse de satmıyor, Edirne-İstanbul arasındaki köprüleri yıkmak zorunda kalmışız.

Hitler İstanbul`a gelirken hızlı gelemesin diye. Kendi savunmasını, silahlarını yapamayan, silah bulamayan bir ülkeden dünyaya hücum botu yapan bir ülke olduk.

Kendi savunma silahımızı, helikopterimizi, hücum botlarımızı yapan ülke olduk. Azerbaycan`a hücum botları yapan ülke olduk." Haber: Alpaslan Körükcü