Pazar gününü pazartesi gününe bağlayan gecenin Miraç Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayınlayan MHP İl Başkanı Taşcı, mesajıda birlik, beraberlik çağrısında bulundu.


Taşcı mesajında, ?Âlemlere rahmet olan peygamber efendimiz Hz. Muhammed?in (s.a.v) Yüce Allah?ımızın huzuruna yükseldiği bu mübarek gece, dinimiz ve İslam âlemi açısından son derece büyük öneme sahip bir gecedir.

Peygamberimizin Allah katına yükseliş günü olan Miraç Kandili, bizlerin de manevi dünyasında iyilik, iman ve kutlu değerlerin yükselişine sebep olması en büyük duamızdır.

Bütün müminlerin huzur bulduğu bu gecede, peygamberimizin mübarek yolculuğunu anlamak için manevi duyguların önemine yoğunlaşılmalı ve bu sayede dinimizin bizlere sunduğu üstün değerler anlaşılmalıdır.

Küslüklerin son bulduğu, yardıma muhtaç kimselere, hastalara şefkat ve yardım elinin uzatılması ile bu güzel gece daha da anlamlı hale gelecektir.

Bu temennilerimizle, Allah katında edilen bütün duaların kabul edilmesini, Türk-İslam âlemi için Miraç Kandilinin bütün güzelliklerin, adaletin, birliğin, beraberliğin yolunu açmasını ve hayırlara vesile olmasını dileriz? dedi. Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ