Cennetin annenin ayakları altına konduğunu hatırlatan Ördü şunları söyledi:  ?Hayata gözlerimizi ilk açtığımızda bizleri karşılayan ve ömür boyu karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesi olan anne, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, sözcüklerle anlatılamayan ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan en yüce varlıktır.

Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüterek koruyan, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı, en mutlu anlarımızda olduğu gibi, en zor günlerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimiz, yetiştirdikleri sağduyulu, ilkeli ve özgüvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelini oluştururlar.


Cenneti onların ayaklarının altına sererek, ona giden yolun annelerimizin rızasına bağlayan ve onlara ?üff? bile demeyi yasaklayan yüce dinimizin mensupları olarak, her günü anneler günü olarak bilmeliyiz. Üstlendikleri büyük sorumluluk anlayışıyla gelenek görenek ve milli değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe aktarılmasında da büyük görevler üstlenmektedirler.

Barışla dolu bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst, sağlıklı bireylerle mümkündür.

Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizin Anneler Günü`nü saygı ve minnet duygularımla kutluyorum.? Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ