NEÜ´ye bağlı çeşitli fakülte, meslek yüksek okulu ve idari birimlerinde çalışan yaklaşık 30 kişilik gurup Beşiktaş Vodafone Arena Stadı yakınında bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen, 44 polis ve vatandaşımızın şehit olduğu bombalı terör eylemi sonrası Nevşehir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü´ne başsağlığı ve destek ziyareti gerçekleştirdi.

Nevşehir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Gürbüz ve Nevşehir Çevik Kuvvet Şube Müdürü Gökhan Özdemir tarafından ağırlanan gurup emniyet yetkililerine ve şubede görevli polislere başsağlığı dileklerini ilettiler.

Ziyarete giden gurup adına konuşan NEÜ Eğitim Fakültesinde görevli öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın "Kim eline silah alıp devletine ve milletine doğrultuyorsa misliyle karşılık görmeyi hak etmiş demektir. Bu durumdan bir adım bile geri gitme ihtimali yoktur.

Bin yıldır bu topraklarda yaşamanın bedelini ödüyoruz ama hür ve dimdik duracağız. Polis kardeşlerimize, asker kardeşlerimize Allah güç kuvvet versin. Sizin gücünüz milletimizin huzur içerisinde yaşamasına vesile olmaktadır.

Bugün acımızı paylaşmak ve bir arada olduğumuzu ifade etmek için geldik. Yüce Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Her zaman maddi yada manevi sizleri arkasında dimdik yanınızdayız" şeklinde konuştu.

Nevşehir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Gürbüz´de ziyaretlerinden dolayı NEÜ Akademik ve idari personeline samimi duygularla teşekkür etti. Mehmet Tolga Karaca 

 

/images/haberler/resimler/2016-12/13/1145509992920.jpg