NEVESOBTAN TBMM ZİYARETİ

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü Başkanlığında Nevşehir?den toplam 24 Oda Başkanı Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Partili Nevşehir Milletvekillerini ziyaret ettiler.

Sektörsel sorunlar hakkında Milletvekillerine bilgiler aktarılması nedeniyle Ankara?ya giden Nevşehir?deki Oda Başkanları Nevşehir Milletvekilleri ile bir araya gelerek, sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk?ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretler hakkında bir açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir  Gizligider, ?Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar odası birlik başkanımız başkanlığında bizleri ziyaret eden 24 Oda başkanlarımızla bir araya gelme mutluluğunu yaşadık. Her sektörü ayrı ayrı dinledik, talep ve tavsiyeleri dinledik, birlikte bir çalışma takvimi hazırladık. Bu sorunların çözümünde üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz. İnşallah bir kentin gelişmesinde ve birlik beraberliğinde büyük önem arz eden meslek komiteleri ve odalarımızla Her alanda birlik, siyasette, bürokraside, sivil toplumda, esnafta, sanayide, turizmde... Birlik rahmeti, başarıyı getirecektir buna canı gönülden inanıyoruz? dedi.