Kırmızı beyazlı ekip, ara dönemde kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürürken kadrosuna 5 futbolcu daha kattı.

Misli.com 3.lig 1.gurup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor ligin ikinci yarısına daha iddialı bir kadro oluşturmak için Teknik Direktör Özgür Zengin’in raporu doğrultusunda bazı futbolcular ile yollarını ayırmış, Antalya kampında hangi mevkilere transfer yapılacağı konusunda yönetime raporunu vermişti. 

Zengin’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Nevşehir Belediyespor yönetimi, Menemen Beldespor’dan golcü oyuncu Vedat Erçin, Sivas Belediyespor’dan ön libero Cumhur Yılmaztürk, Yomraspor’dan sağ kanat oyuncusu Fatih Kıran, Menemenspor’dan sağ kanat oyuncusu Süleyman Selak ve İskenderun Futbol Kulübünden on numara mevkiine Buğra Temel ile sözleşme imzalamıştı.

Antalya kampının ardından tekrar Nevşehir’e dönen Nevşehir Belediyespor, 28 Ocak’ta karşılaşacağı Fatsaspor hazırlıklarına sürdürür kırmızı beyazlı ekip   Bayrampaşaspor Kulübünden forvet oyuncusu Mehmet Kaan Türkmen,  sağbek Batuhan Ekinci, Çorumspor FK’dan orta saha oyuncusu Semih Acar, Çatalcaspor’dan kanat oyuncusu Mustafa Coşkun ve Bergama Belediyespor’dan kanat oyuncusu H. İbrahim Kaya ile sözleşme imzaladı. 

Takıma yeni katılan transferler ile 28 Ocak’taki Fatsa Belediyespor deplasman hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip çarşamba günü saat 10.00’da kara yolu ile Ordu’ya hareket edecek.

Bir 1 kişi görseli olabilir

Bir 1 kişi görseli olabilir

Bir 1 kişi görseli olabilir

Bir 1 kişi görseli olabilir

Bir 1 kişi görseli olabilir