Nevşehir Din-Bir-Sen Yönetim kurulunun girişimleri sonucunda değişik meslek guruplarını kapsayan sendika üyelerinin faydalanabilecekleri indirimler sağlandı.

Sadece ücret sendikacılığı değil aynı zamanda "etkin hizmet ve üretim sendikacılığı" yapmak, değişen şartlar içerisinde üyelerine çok değişik faydalar sağlamak, sorunun değil çözümün parçası olmak, kurumsallığa, ekip ve organizasyon ruhuna inanmak, çatışmadan yana değil,

diyalogdan yana, ikna yoluyla hareket etmek, yenilikçi, ama asla geleneklerini reddetmemek, uzak görüş yeteneğini bireyselliğe dönüştürmemek, istişareye açık olmak, ben ruhuna değil biz ruhuna inanmak ve ekip çalışmasını üstün tutan bir sendika olmak anlayışı ile hareket edildiği belirtilen açıklamada yapılan anlaşma doğrultusunda sendika üyelerinin önemli kazanımlar elde ettiklerine de dikkat çekti.

Söz konusu indirim anlaşmaları doğrultusunda Nevşehir Din-Bir-Sen´in ilimizdeki tüm üyelerinin yanında çeşitli nedenlerle Nevşehir´e gelen tüm sendika üyeleri de bu anlaşmanın öngördüğü indirimden yararlanabilecekler.

Doğanay Otomotivden %15, Japon Oto Yedek Parça´dan %10, Okşar Kömür´den 1 tonda 30 TL ve Taşkınlar Giyim´den %30 indirim imkanı elde eden Nevşehir Din-Bir-Sen yönetim kurulu üyelerinin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelerini yakın takip ederek menfaat ve çıkarları doğrultusunda çalışmalar yürütüyor. Mehmet Karaca