Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, "Polis Haftası" kapsamında, gaziler ve şehit yakınlarını ağırladı.

Topuzlu Han’da düzenlenen programda konuşan Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, tüm polislerin haftasını kutladı.

Polis memurlarına görevlerinde başarılar dileyen Artunay, “Şehitlerimizin aziz hatırlarını her zaman benliğimizde yaşatıyoruz. Gazilerimizi hiç bir zaman unutmuyoruz. Onları rahmet ve şükranla anıyorum. Aileleri de her zaman başımızın tacıdır.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe de polis teşkilatının Türkiye’nin huzur ve güveninin teminatı olduğunu söyledi.

Polis teşkilatın 174’üncü yılını kutlayan Menekşe, “Türkiye’nin iç güvenliğinin, toprak bütünlüğünün ve insanların mal ve can güvenliğinin tesisinde polisimiz çok büyük rol oynuyor. Polis teşkilatımız bir gün değil aslında her gün kutlanmayı hak ediyor. Huzur ve güven insanların olmazsa olmazı. Bu nedenle tüm polislerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de tüm polis teşkilatının gününü kutlayarak, şunları söyledi:

“Aziz ve kahraman milletimizin aziz ve kahraman teşkilatı ile övünüyoruz. Bu teşkilatın 15 Temmuz hain darbe girişimindeki dik duruşu tarihe altın harflerle yazılmıştır. Sayılarının azalmasına rağmen gecesini gündüzüne katarak bu vatan için hizmet etmeye devam ettiler. Onlarla gurur duyuyoruz. Şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi de minnetle anıyoruz.”

Programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, kurum amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.