Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş?ı Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Oruç Irmak ve  Oda Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Şerafettin Arslan, Denetleme Kurulu Başkanı Alparslan Can karşıladı.

Ziyarette konuşan Nevşehir Mali müşavirler odası başkanı Oruç Irmak ? İş dünyamızın önemli kuruluşlarından Ticaret borsamızın bizleri ziyaret etmesinden son derece mutlu olduk.

Değerli Borsa Başkanımız Sayın İbrahim Salaş ve ekibine gönülden başarılar diliyoruz? dedi. Mali müşavirler odası ziyaretinde konuşan Borsa Başkanı İbrahim Salaş?ta; "Üst kurulumuz olan TOBB`a bağlı olarak Nevşehir iş dünyamızın çatısını oluşturan borsamız ve odamız her zaman ortak hareket ediyor.

Hem Ankara`da temsil noktasında hem de Nevşehir?de her konuda fikir birlikteliğimiz ve işbirliğimiz var. Güçlü bir iş dünyası kurarak üyelerimize en güzel hizmeti sunabilmek adına geçmişte olduğu gibi Bu dönemde de işbirliğimizin devam edeceğine inanıyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda yaptığınız başarılı çalışmaları bu dönemde de olacağına inanıyorum. İnşallah hepimizin ortak noktası ve hedefi olan Güçlü bir Nevşehir için hep birlikte El ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde bu amaca uygun çalışmalara imza atacağız. Buna gönülden inanıyorum. Bu vesile ile sizlere de başarılar diliyorum" dedi. Haber: Esma ÖNCÜL