24 Kasım Öğretmenler Günü`nde eğitimciler Manzara Restaurant`ın eşsiz lezzetleriyle tanışacak. Üstelik beraberlerindeki eş veya çocuklarına da yüzde 15 indirim uygulanacak.

kesici öğretmenler günü için yaptığı açıklamada ``Türk toplumunda, öğretmen hakkı, ana-baba hakkıyla bir tutulmuş ve kutsal sayılmıştır. Çünkü sınıfta öğrencilerini geleceğe hazırlayan öğretmen, öğrencilerinin gözünde ana ve baba kadar kutsaldır`` ifadelerine yer verdi. Bu durumun öğretmenlere, çok özel ve büyük bir sorumluluk yüklediğine işaret eden Altıparmak, bu sorumluluğun, çocukları en iyi şekilde ve çağdaş donanımlarla bezerken, en zor koşullarda dahi, ülkesine ve milletine olan bağlılık ve hizmet anlayışından kopmadan, erdemli, hoşgörü sahibi, demokratik, laik ve insani değerlere bağlı, sorgulayıcı ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler olarak hayata hazırlamayı gerektirdiğini ifade etti.

Manzara Restaurant Yetkilisi Erdem Kesici, öğretmenler gününe özel programından faydalanmak isteyen eğitimcilerin rezervasyon  yaptırabileceklerini kaydetti. katılımcıların rezervasyon için (0384) 271 2712 0 532 774 76 70 numaralı telefondan irtibata geçebileceklerini belirtti.