Esra K.'nın Annesi; kızının ölümüne sebep olan kocası Vehbi.K.nın en ağır cezayı alması için bir kampanya başlattı.

Eşinin Esra K.'yı başka erkeklerle uygunsuz ilişkiye sokmak istediği ve genç kızın itiraz ettiği için öldürüldüğünü savundu.

Sesimi duyuramıyorum yardım edin diyen Annnesinin kampayadaki sözleri şu şekilde;

4 Haziran 2018 günü Esra K. (32), kocası Vehbi K.(37) tarafından cinayete kurban gitti. Esra K.nın ölmeden önce avukatına anlattığına göre, onu başka erkeklerle grup sekse zorladığı için boşanmak istediğinden ötürü, uzman çavuş olarak görev yapıp da teröristleri öldürsün diye eline verilen silahla karısı olan Esra K. yi başından 3 el ateş ederek vurdu. Evet yanlış okumadınız.

Uzman çavuş olan koca, Esra K. nın avukatına anlattığına göre onu başka erkeklerle grup sekse zorladı ve artık buna dayanamayan karısı boşanmak istedi diye kafasından 3 kez vurdu. Olan 12 yaşındaki çocuklarına oldu. Olan Esra'nın kardeşine annesine oldu. Olan Esra'ya oldu. 

Vehbi K. EN AĞIR CEZAYI ALSIN. İMZALAYIP YAYALIM LÜTFEN. KADIN CİNAYETLERİ SON BULSUN!!!

Kampanyaya ilişkin link ise aşağıdaki gibidir.

https://www.change.org/p/esra-y%C4%B1-%C3%B6ld%C3%BCren-katil-kocas%C4%B1-en-a%C4%9F%C4%B1r-cezay%C4%B1-als%C4%B1n?recruiter=83876797&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook_link&utm_campaign=share_petition&utm_term=share_petition

Esra K. Ramazan ayı içerisinde Nevşehir'deki Galericiler sitesinde silahla vurularak öldürülmüştü.