ŞAHİNE HEM TEŞEKKÜR, HEM VEDA

Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü yürütmekte iken, Bakanlık Müşaviri olarak atanan İl Müdürü Ahmet Şahin` in veda yemeği vesilesiyle İl Müdürlüğü personeli 19 Nisan 2012 Perşembe günü Dedeman Otelinde bir araya geldi.

 Nevşehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Vekili Okan Yılmaz yaptığı konuşmada "İl Müdürü Ahmet Şahin` in Nevşehir` e çok değerli ve kalıcı hizmetlerde bulunduğunu belirterek yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım ve kurumum adına  teşekkür ederim." dedi.

 İl Müdürü Ahmet Şahin` de yaptığı konuşmada Uzak yakın demeden kendisi adına tertiplenen veda yemeği vesilesiyle uğurlamaya gelen İl/İlçe Müdürlüğü personeline katılımlarından dolayı teşekkür ederek,bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar ve başarılar diledi.

Nevşehir İl Müdürü Vekili Okan Yılmaz, İl Müdürü Ahmet Şahin` e  İl Müdürlüğü anısına  işlemeli porselen tabak hediye etti.

Ayrıca, İl Müdürü Ahmet Şahin` e; Nevşehir Ziraat Mühendisleri Odası anısına yaptırılan teşekkür plaketi İl Müdürü Vekili Kenan Şahin, yine aynı Odanın porselen tabağı Doğa Tohumculuk Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Karahan ve Nevşehir Toç-Bir-Sen İl Temsilcisi Yavuz Arslan tarafından da Besmele yazılı bir adet tabak hediye edildi.