ALTINYILDIZ  KOLEJİ  OKUL  TAKIMLARI  ŞAMPİYONLUK  ÜSTÜNE  ŞAMPİYONLUK  KAZANIYOR.

 

         Eğitim ve Öğretim  alanındaki  başarılarının  yanı sıra bilimsel, sosyal, kültürel ve spor alanlarında da Altınyıldız  Kolejli öğrenciler başarı rekorlarını birer birer kırıyor.

 

         2010 ? 2011 Eğitim ? Öğretim Yılında  Basketbolda  Küçükler, Yıldızlar ve Gençler de  Kız ve Erkeklerde  5  şampiyonluk  ve 1 İkincilik kazanan  Altınyıldızlılar  2 Bölge  derecesi kazanarak bölge  gruplarda  1.lik ve  2.lik  kazanarak  Türkiye  Şampiyonasına  katılmışlardı.

        

Liseli  Genç  Erkekler  Futsalda da  Nevşehir  Birinciliği  kazanan  Altınyıldız Koleji, Kuşadasında yapılan Türkiye Şampiyonasında  Nevşehir?i  temsil  etmişti. Bireysel  alanlarda da  satranç, taekwondo  ve  çeşitli  branşlarda  Altınyıldız Kolejliler  Nevşehir ve Türkiye  dereceleri  kazanmışlardır.

         Altınyıldız  Koleji  okul  takımları ;  Beden Eğitimi Öğretmenleri  Bölüm Başkanı  Mustafa  Yarılı,  Aykut  Değerlier,  Alper  Nişancı ile  takım çalıştırıcıları  Bentürk  Demir  ve  Emre  Pınar  yönetiminde  basketbol, futbol,  futsal, voleybol  takımlarını  2011 ? 2012  eğitim ? öğretim  yılında başarılara  ulaştırmak  için  çalışmalarına  devam  etmektedirler.