Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Nevşehirli Kürşat İstanbul’da düzenlenen 23. Uluslararası EMİTT turizm fuarına katılan Kapadokya standını ziyaret etti.

Uluslararası düzeyde İstanbul’da gerçekleştirilen EMİTT 2019 fuarına katılan Sanatçı Kürşat, ilgiden dolayı oldukça memnun olduğunu söyledi.

Sevenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Kürşat, Nevşehirli hemşeriyle kucaklaştığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kapadokya standında yer alan bütün bankoları ziyaret ederek başarılar dileyen Kürşat, bölgenin tanıtımına katkı sağlayan bütün belediyeler ve özel firmalara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen Nevşehirli hemşerileriyle de hasret gideren Sanatçı Kürşat, şubat ayı içerisinde Nevşehir’de olacağını ve Kanal 7’de sunduğu Gündüz Gece programı için çekimler yapacağını ifade etti.

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ile sohbet eden Sanatçı Kürşat, EMİTT 2019 fuarının bölge turizmine katkı sağlamasını temenni ederek bölge turizmcilerine başarılar diledi.