Sağlık-Sen Şube Başkanı Tekin Koçak,

SENDİKACILIĞI MECRASINA YENİDEN DÖNDÜRDÜK

Memur-Sen?e bağlı Sağlık-Sen Şube Başkanı Tekin Koçak, Kozaklı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunurken, Memur-Sen ve Sağlık-Sen?in de girişimleriyle eskiden sendikacılığa hakim olan vurdulu kırdılı sendikacılığın geride bırakıldığını söyledi.

Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tekin Koçak, Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Sevim, İbrahim Zengin, Kozaklı İş Yeri Temsilcisi Mehmet Demir ve Kozaklı İlçe Temsilcisi Ergün Yüksel ile birlikte Kozaklı Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 ilk Acil ve Dr. İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine bir ziyarette bulundu.

Ziyarette sağlık çalışanlarının sorunlarını dinleyen Sağlık-Sen Yönetimi, sağlık çalışanları ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Tekin Koçak ??Bizler sendika olarak sendikacılık algısında sorunlara çözüm odaklı bir algı geliştirme çabası içerisindeyiz. Malum olduğu üzere daha önce her şey için eylem yapıp işleri aksatan, vuran kıran bir sendikacılık algısı var. Bu Türkiye?mizde maalesef çoğu konuda işleri mecrasından başka yönlere kanalize etmek isteyen odakların bir öğretisiydi. Şükürler olsun ki Memur-Sen?in kuruluşu ve sahalarda boy göstermesiyle beraber bu algılar kırılmaya ve son zamanlarda her işin mecrasına dönmesiyle birlikte sendikacılıkta mecrasına dönmeye başlamıştır. Sağlık-Sen olarak sorunların tespiti ve çığırtkanlık yapmadan çözüm önerilerinin de sunulduğu bir duruş sergilemeye çalışıyoruz. Bizler üyelerimizin her zaman yanındayız. Her türlü sorunlarına çözüm için çaba sarf etmekteyiz.??dedi.