31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler ve yerel seçimleri için siyasi parti başkan adaylarının çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen 2 gösterimlik Oyun Odası adlı oyun Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Damat İbrahim Paşa kongre salonunda düzenlendi.

Oynanan tiyatro gösterisini beğendiğini ifade eden Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı kültür etkinliklerine de büyük önem verdiğini ifade ederek yorgun geçen siyasi çalışmalarına az da olsa kısa bir mola vererek kültür etkinliklerine verdiği önemi ortaya koymuş oldu.

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı tiyatro oyununu seyredenler arasında yerini alarak siyasete kısa da olsa ara verdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın yanı sıra tiyatro etkinliğini Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Başkanı Bayram Ekici, kamu kurumlarından şube müdürleri ile birlikte çeşitli stk’lardan temsilciler ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli idari ve akademik personel 7 kişiden oluşan Oyun Odası adlı tiyatroyu seyretti.

15 ve 16 Ocak 2019 tarihlerinde 2 seans halinde yapılan gösteriyi toplamda yaklaşık 900 kişi seyretti.