Tüm ülkemizi yasa boğan elim ve aynı zamanda vahim olayda hayatını kaybeden 301 şehidimiz için Nevşehir kendisine yakışanı yaptı ve yapmaya devam ediyor.

Yüzlerce hatmin, binlerce yasin ve fethin, milyonlarca salavat ve tevhidin okunduğu ve gıyabi cenaze namazlarının kılındığı Nevşehir?imizde, cuma akşam namazıyla birlikte Kuran ziyafetine hazırlanılıyor.

Suriyeli Kurra Hafız, hafız Cihad`la, yine Suriye Emevi Camii Müezzini İbrahim Sofinin katılacağı, Nevşehir Kur`an okuma birincisi Muhiddin Macit hoca efendi ile Aksaray hafızlarından ve çeşitli yarışmalarda dereceleri bulunan aynı zamanda Gurup Vav ekibinin üyelerinden olan Ömer Yılmaz, Osman Bedretdin Kaymakcı, Çapan Altındal hoca efendilerin katılacağı Kur`an ziyafeti programı Nevşehir?in genel bir programı olacak.

Her konuda devlet millet kaynaşmasının en güzel örneğini veren Nevşehir, halkı ve idarecileriyle böyle bir programla yine Milli birlik ve acıların paylaşılmasında örnek bir davranış sergileyecek.

Tüm halkımızın davetli olduğu Kur`an ziyafeti programı 23 Mayıs akşam namazından hemen sonra başlayacak. Haber: Erdal KESİCİ