2000 Evler yolu üzerinde hizmete giren showroomun açılışına Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, çok sayıda işadamı ve davetliler katıldı.

Sönmez Mutfak yönetim Kurulu Başkanı Zekai Sönmez, açılışta yaptığı konuşmada Sönmez Mobilya adı altında bu sektöre 1980 yılında küçük bir atölyede bir çırak ile başladıklarını belirterek, çeşitli ülkelere ürün ihraç eder hale geldiklerini söyledi.  

Sönmez, sektörün fuarlarını takip ederek, güncelliği AR-GE çalışmaları ile de çağa göre kendimizi hep yenileyerek, kurumsal bir firma olma gayemiz oldu, olmaya da devam edecektir ifadelerini kullanarak, showroomda bulunan bütün ürünlerin kendi üretimleri olduğunu kaydetti.

Sönmez, ?Bu sektörde Nevşehir?de lokomotif bir firma olduğumuza inanıyoruz. Teknoloji ve estetiğin hızla geliştiği dünyamızda, rekabet gücüne sahip olmanın gerekliliğine inanan Sönmez Mobilya, Mobellıne markası adı altında, kaliteli hizmet vermeyi ilke ve amaç edinmiştir.

Bu noktada günün estetik anlayışı ve modern tasarımlarını takip ederek, yüksek teknolojiyi kullanarak, 70 kişilik mesleki eğitim teknik kadrosu ile, bir fabrikamız, bu ürünlerimizi ihracat amaçlı hedeflerimizi gerçekleştirmek gayesi ile Azerbaycan Bakü?de showroomumuz,

Nevşehir?de orman ürünleri aksesuar ve hırdavat satışı yapan satış noktamız, ayrıca Nevjoy markası adı altında bebek, çocuk ve genç odaları satışını yapan bir showroomumuz ile sektöre hizmet etmeye devam edeceğiz? diye konuştu.

Konuşmanın ardından showroomun açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Açılışın ardından davetliler showroomu gezdi. Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ