Şafak Avcılar ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Sadun Özkan başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver?i makamında ziyaret ederek, yeni 5 yıllık belediye başkanlığının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Şafak Avcılar ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Sadun Özkan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver?in yeni dönemde de sivil toplum örgütlerinin üyelerine yönelik etkin hizmetler yürütmesinde hep yanlarında olacaklarına inandıklarını belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver?de ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek ?Yaşadığımız bu şehrin dünya ölçeğinde bir şehir olabilmesi en temel öncelikli hizmet anlayışımız. Burada sivil toplum örgütlerinin daha verimli ve etkin hizmetler sürdürülmesinde Nevşehir Belediyesi olarak iç içe olmayı kendimize bir görev edindik.

Şahsıma karşı gerek vatandaşlarımızın ve gerekse de sivil toplum örgütlerinin gösterdiği yakın ilgiye çok teşekkür ediyoru
.

Biz halkımız için, onlara en nitelikli hizmetleri sağlayabilmek için varız. Halkımızın bu yoğun ilgisine hizmetlerimizle teşekkür etmek istiyoruz? dedi.
Haber: Erdal KESİCİ