2013-2014 Eğitim-öğretim yılında da yine ilimizde ilk Özel Altınyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesini açtı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılında da, Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi programında ilimizde ilk olarak; Sağlık Alanı / Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Alanı / Sağlık Bakım Teknisyenliği dallarının eğitimi yürütmek üzere program onayını aldı.

Altınyıldız Kolejli öğrenciler okulda verilen bilgileri becerileriyle birleştiren, sorumlu, iletişime girdiği bireye karşı empati, sempatik ve kaliteli sağlık hizmeti sunan personelin yetişeceği adres olarak tercih edilerek fark yaratan ve insana saygı esasının uygulandığı;

çalışan ve hizmet alanların beklenti, duygu ve düşüncelerine değer verildiği bir ortamda yetişmektedir.

Geçtiğimiz öğretim yılında Hemşirelik alanında 48 öğrenci, Acil Tıp Teknisyenliği dalında 48 öğrenci olmak üzere toplam 96 öğrenci kontenjanı veli ve öğrencilerin büyük ilgi ve talepleri ile tamamlandı.

Yeni öğretim yılında 9.sınıfların Sağlık Alanı / Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Alanı / Sağlık Bakım Teknisyenliği dallarına kayıtlar devam ediyor.

Sınırlı sayıdaki kontenjanlar için veli ve öğrencilerin bir an önce müracaat etmeleri gerektiği duyuruldu.

Altınyıldızlı öğrenciler mezuniyet sonrasında Sağlık Sektöründe iş bulma imkanı Sınavsız geçiş hakkı ile 2 yıllık Sağlık Meslek Yüksekokullarına, Ek Puan alarak üniversitelerin 4 yıllık Sağlık Fakülte ve Yüksekokullarına yerleşme imkanı bulacaklar.

?Seçiminizi Doğru Yapın, Hayata Bir Adım Önde Başlayın? Türkiye?nin Örnek Okulu Özel Altıntıldız Koleji sağlık alanında da Nevşehirli öğrencilere kaliteli ve çağdaş eğitim fırsatı sunarken başarılı bir gelecek için sizin çocuğunuz da Altınyıldız Kolejli olsun çağrısı yapıldı. Haber: Ali Çamur