AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İstanbul´daki hain saldırıda şehit olan polis ve sivil vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı.

15 Temmuz kalkışmasında hedeflerine ulaşamayan Türk düşmanlarının,  gerek dış ve gerekse içteki uzantıları ile her türlü hainliği ve kahpeliği sergilemekten geri kalmadığını ifade eden Tanrıver, yaşanan tüm olumsuzluklarına karşı Türk Milletinin dimdik ayakta bir ve beraber duracağından kimsenin endişesinin olmaması gerektiğine inandığını belirtti.

Tanrıver mesajına şunları söyledi: “ Özellikle son yıllarda gerçekleştirilen hain saldırılara bakıldığında, büyük Türk Milleti´nin hayrına olacak karar ve uygulamaların başlatıldığı bir anda, böylesine kahpeliğin ortaya konulduğuna şahit oluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ülkesi ve milleti ile hainlikte sınır tanımayan ve kandan beslenen şer odaklarına gereken cevabı mutlaka verecek ve akıttıkları kanda boğulacaklardır. İnsanlıktan nasibini alamamış soysuzlar, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçlerimiz tarafından mutlaka bertaraf edilecektir.  İstanbul´daki bu hain saldırıda şehit olan kardeşlerimize Allah´tan rahmet dilerken, onların geride bıraktığı ailelere ve yüce Türk Milletine başsağlığı diliyor, kahpe saldırıda yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.”