Nevşehir Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama oteli Salonunda düzenlenen Anneler günü programında davetlilere yemek ikramında bulunuldu, Anneler günü dolayısıyla duygular dile getirildi.

Programın en dikkat çeken yönü ise Anneler gününe özel düzenlenen defile oldu. Nevşehirli yardım seven bayanların büyük ilgi gösterdiği programda konuşan Yardım sevenler Derneği Başkanı Fatma Bay, tüm Nevşehirli annelerin bu özel gününü kutladı.

Bay, ?Dünyanın en kutsal görevi olan annelik vazifesini layıkıyla yerine getiren, Evlatları için hayatları boyunca son derece fedakar davranın tüm Annelerimizin yılın sadece bir günü değil her gün hatırlanması en büyük isteğimiz? dedi.

Düzenlenen yemekli anneler günü kutlamasında genç kızların usta mankenlere taş çıkarttığı defile programa katılanların alkışları ile gerçekleştirildi.

Defile süresince çeşitli kıyafetlerle defile sunan genç kızları alkışlarıyla destekleyen yardım seven bayanlar programın düzenlenmesinde emeği geçen Türkiye Yardım sevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay?a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.