Mahallenin ve mahalle sakinlerinin yeni dönemde hizmetine talip olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan ve aylar öncesinde çalışmalarına başlayan Güzelyurt Mahallesi Muhtar Adayı İsmail Uçar, tüm mahalle halkının oyuna talip olduğunu söyledi.

Güzelyurt Mahallesinin sorunlarını ve çözüm yollarını Mahalle sakinleri ile birlikte geliştirmek, Güzelyurt Mahallesine hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu belirten Muhtar Adayı İsmail Uçar, mahalleli esnafları tek tek ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.

Ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin yeni dönemdeki beklentilerini de alan Güzelyurt Mahallesi Muhtar Adayı İsmail Uçar, ?30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler Güzelyurt Mahallemiz açısından yeni bir dönemin de açıldığı gün olacak.

Allah?ın izniyle mahallemizin Nevşehir?imizin en güzide yerleşim alanı olması için elimizden geleni yapacağız.

Yerel Yöneticilerimizle birlikte el ele verip Güzelyurt Mahallemizi son yıllarda kaydedilen gelişimin daha üzerine çıkaracağımızdan kimsenin endişesi olmasın.

10 bine yakın seçmeni bulunan Güzelyurt Mahallemizin tüm oyuna talibim.

Mahalle halkımızın şahsıma ve beraber çalışacağım ekibime teveccüh göstermeleri halinde Güzelyurt mahallesini Nevşehir?in parmakla gösterilen mahallesi haline getireceğim? dedi.