Toplam 332 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.

Öğrencilerin ve velilerin oldukça fazla ilgi gösterdikleri, son derece çekişmeli müsabakaların yaşandığı turnuvada Özel Altınyıldız Kolejli öğrencilerden

7. yaş grubunda; erkeklerde Emin Elmacı İl Birincisi, kızlarda Miray Yorgan İl Birincisi, kızlarda Yaren Berru Ay İl Üçüncüsü ve erkeklerde Bedirhan Ertürk il üçüncüsü oldu.

8. yaş grubunda kızlarda Rüya Parlak İl Birincisi, Gizem Çoğu İl üçüncü, erkeklerde Arda Parlak İl İkincisi oldu.

9. yaş grubunda erkeklerde Zafer Bartu Köksal İl Birincisi, kızlarda Saniye Asya Oğuz İl Birincisi ve Gökay Nuray İl Üçüncüsü oldular.

10. yaş grubunda kızlarda Lara Tüfekçi eş puanla İl Üçüncüsü, 11. yaş grubunda erkeklerde Emre Cankat İl İkincisi, 12. yaş gurubunda erkeklerde Yiğit Can Kahveci İl Birincisi ve Berkay Kılıç İl Üçüncüsü oldular ve büyük bir başarıya daha imza attılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri 6 il birinciliği 2 il ikinciliği 6 il üçüncülüğü olmak üzere toplamda 14 madalya kazandı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu tarafından yapılan açıklamada sporcularımızı kutluyor, onların yetişmesinde emeği geçen yöneticilerimize öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz açıklaması yapıldı. Haber: Ali Çamur