Öğretmenler Günü Haberleri

Öğretmenler Günü haberleri ve güncel Öğretmenler Günü gelişmeleri, Öğretmenler Günü ile ilgili tüm video, Öğretmenler Günü fotoğrafları ve Öğretmenler Günü haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haber sitemizde


Yaşam

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü eğlenerek kutladı.

Nevşehir Haber

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kaymaklı kasabasında çiftçilik yapan öğretmen emeklisi Yaşar...

Nevşehir Haber

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Nevşehir Haber

Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Kapadokya SİFED) Başkanı Habibe Beşer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Nevşehir Haber

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın’dan Öğretmenler Günü mesajı.

Nevşehir Haber

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “4 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Nevşehir Haber

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, yayınladığı mesajla bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Güncel

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.