10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Haberleri

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü haberleri ve güncel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü gelişmeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili tüm video, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü fotoğrafları ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haber sitemizde


Siyaset

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ildeki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Yaşam

TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Ekici, bir mesaj yayımlayarak meslektaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Yaşam

Vali Fidan, basının toplumların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının tam manasıyla kullanılmasında önemli bir güç olduğunu belirterek, bu gücün...

Nevşehir Haber

AK Parti Göre Belediye başkan aday adayı Ramazan Korkmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yaşam

İl Sağlık Müdürü Tartar, şeffaf bir toplumu mümkün kılan en önemli unsurlardan birinin özgür ve tarafsız basının varlığı olduğunu belirtti.

Yaşam

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, vatandaşların haber alma hakkı için fedakârca çalışan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü...

Yaşam

NEVÜ Rektörü Aktekin, mesleğini insan hak ve hürriyetleri, hukuk, meslek ilkeleri ve etik değerler çerçevesinde icra eden tüm medya çalışanlarının...

Yaşam

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, gazetecilerin yatırım ve faaliyetlerin daha etkin ve daha hızlı gerçekleştirilmesine katkı sunduklarını söyledi.

Yaşam

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.