İlk olarak Karaburna köyünü ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Tarım ve Orman İl Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner, İl Genel Meclis Üyesi Sami Dişli ve AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Emrah Demir eşlik etti.

Karaburna Köyü Muhtarı Ercan Kızılbayır ve vatandaşlar ile bir süre sohbet edip istek ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Açıkgöz, Karaburna köyündeki üzüm üreticileri ile görüşerek üzüm bağlarında incelemelerde bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Milletvekili Açıkgöz; “Hacıbektaş Karaburna Köy Muhtarlığımızı ve emektar çiftçilerimizin üzüm bağlarını hazirunumuzla ziyaret ettik. Bölgemizde hasadı başlanan, sofralarımızın baş tacı, bölgemizin dünyaca ünlü marka ürünlerinden üzüm hasadımız hayırlı ve bereketli olsun. Çiftçilerimizin emeği için değerinde üzüm fiyatlarının açıklaması kısa sürede yapılacaktır. Emektar çiftçilerimiz hiç endişe etmesin. 18 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK kadrolarımız üreten ve emektar çiftçimizin her daim yanında oldu, olmaya da devam edeceğiz. Sevdamız Nevşehir.” dedi.

Daha sonra Hasanlar, Karaova ve Sadık köylerini ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz, AK Parti iktidarının her zaman köylünün ve çiftçinin yanında olduğunu söyledi.

Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı açıklamada; “Hacıbektaş Hasanlar, Karaova, Sadık Köylerimizi hazirunumuzla birlikte ziyaret ettik. Köy köy, belde belde, ilçe ilçe, Sevdamız Nevşehir’imize Gönül Seferberliği ve aşk ile hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizler çalışmaya; Nevşehir’imiz de kazanmaya devam edecek.” dedi.