AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Hacıbektaş ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Hacıbektaşlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Şenay Gök için destek istedi.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Sevgi ve hoşgörü diyarı Hacıbektaş’ımızın yollarını kumlama çalışmalarımız Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından gece gündüz devam ediyor. Hacıbektaş, AK Parti Belediye Başkan adayımız Şenay Gök ile 31 Mart’ta AK Belediyeciliğe kavuşacak inşallah. Yolumuz da bir sevdamız da bir. Sevdamız Nevşehir Gönül Belediyeciliği” dedi.

Milletvekili Menekşe de açıklamasında; "‪Hacı Bektaş-ı Veli’nin bizlere miras bıraktığı güzide İlçemiz Hacıbektaş’ımızdayız. Genel Merkez İç Anadolu Bölge koordinatörümüz Ekrem Görçeker ve beraberindeki heyetle birlikte seçim ofisimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek 31 Mart seçimlerinin istişarelerini gerçekleştirdik. Ardından güzel ilçemizde Hacıbektaşlı vatandaşlarımıza yapacağımız hizmetler için Başkan adayımız Şenay Gök ile projelerini yerinde inceledik. Artık Hacıbektaş'ta değişim vakti geldi. Hacıbektaş'ı 31 Mart'ta AK Belediyecilik hizmetleriyle buluşturacağız" dedi.