Düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Demirer´in yanı sıra İlçe Hakim ve Savcılar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Musa Karatay, İlçe Emniyet Müdürü Musa Altın, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tevfik Çınar Türkmen, Rifat Kartal Huzurevi Müdürü Mustafa Okgerman ve kurum müdürleri katıldı.

Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, iftar öncesinde şehit ve gazi aileleriyle sohbet ederek davetlilerin Ramazan ayını tebrik etti.

Demirer, iftar yemeğinde şehit ve gazi ailelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerinin acısını senenin her günü yüreğimizde hissediyoruz. Sizleri zaman zaman ziyaret ederek yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bu vatan şehitlerimize ve gazilerimize minnettardır. Şehit ailelerinin ve gazilerimizin gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. Biz, kamu kurumlarının yetkilileri olarak ne zaman ihtiyacınız olursa sizlerin hizmetinizdeyiz. Vatanımızın ve milletimizin istikbali için görev yaparken şahadete yürüyen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Allah cennetteki makamlarını yüceltsin.” diye konuştu.

İftar programına katılan şehit aileleri ve gazi aileleri zaman zaman duygulu anların yaşadığı gecede birbirleriyle sohbet etme imkânı da buldu.