Hacıbektaş ilçesinde Kaymakam Kübra Kurtoğlu başkanlığında 2019 yılı Uyuşturucu Bağımlılık ve Mücadele değerlendirme toplantısı yapıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 2019 Yılı Uyuşturucu/Bağımlılık İle Mücadele Değerlendirme toplantısı düzenlenmesi ile ilgili emirleri kapsamında eş zamanlı olarak Hacıbektaş ilçesinde de Uyuşturucu Bağımlılık ve Mücadele değerlendirme toplantısı Kaymakamlık Makamında gerçekleştirildi.

2019 Yılı Uyuşturucu/Bağımlılık İle Mücadele değerlendirme toplantısına, Hacıbektaş Kaymakamı Kübra Kurtoğlu, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş Cumhuriyet Başsavcısı Anıl Öztemel, İlçe Jandarma Komutan V. Serkan Külekçi, İlçe Emniyet Müdür V. Mehmet Güneş, Hacıbektaş Devlet Hastanesi Başhekimi Cahit Yusuf Dönmez ile ilgili kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Hacıbektaş ilçesinde uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede gelinen nokta ele alınarak yapılması planlanan konuların görüşüldüğü toplantıda, uyuşturucu ve bağımlılık ile ilgili yapılan saha çalışmalarının genel durumu, 2019 yılında tüm paydaş kurumların bağımlılıkla mücadele noktasında yapmış oldukları çalışmaların değerlendirmesi yapılarak görüş ve öneriler paylaşıldı.