Veda yemeğine Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve kurum amirleri katıldı.

Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde; Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer yaptığı konuşmasında; “Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Hacıbektaş ve Hacıbektaşlılar için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Hepinize teşekkür ediyorum. Gelecek Kaymakam arkadaşımızla da uyum içinde çalışacaksınız biliyorum. Hepinize teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim” dedi.

Veda yemeği hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer’den Rifat Kartal Huzurevi sakinlerine veda ziyareti

Ordu İli, Akkuş İlçesine tayini çıkan Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Rifat Kartal Huzurevi sakinleri ile vedalaştı.

Huzurevi sakinleri ile helalleşen ve onlarla sohbet eden Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer’e, Huzurevi sakinleri ve çalışanları ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerlerinde başarılarının devamını diledi.