Kaymakam Demirer, Sadık ve Yurtyeri köylerinde düzenlenen halk toplantısına katılanların dilek, istek ve şikâyetlerini dinledi.

Amacımız vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorunları, istekleri ve önerileri ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturmaktır diyen Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, “Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları çok faydalı olmaktadır” dedi.

Toplantıya Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Demir, Yazı İşleri Müdürü İbrahim Halil Aydemir, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yasin Çoban, muhtarlar ve köy halkı katıldı.

Kaymakam Demirer, Yurtyeri Köyü Halk Toplantısı sonrası köy halkından vefat eden Fedai Sırma isimli merhumun yakınlarına başsağlığı diledi. Akabinde ise Yurtyeri köyünde yaşayan, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, 24 Kasım 2010 tarihinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Hasan Basri Çevik'in babası Abdülselam Çevik’i evinde ziyaret etti.

Kaymakam Demirer, şehidin babası Abdülselam Çevik’i ile sohbet ederek “Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Sizlerin hizmetinizdeyiz, emrinizdeyiz hangi sorununuz olursa olsun bütün kapılarımız sizler için açıktır. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, şehitlerimizin emaneti siz kıymetli ailelerine ve gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, uzun ömürler diliyorum" dedi.