İlki 2011 yılında gerçekleştirilen bir geleneği yaşatma çalışmasına bu yıl Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç?in destekleri ile 1000 üniversite öğrencisinin 1500 Ortahisar kalesi resimli kart postalı ülkemizin bütün güzel mekanları ve bireylerine ulaştırıldı.

Nevşehir Öğrenci Gençlik Derneği (NÖGED) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, yaptığı açıklamada ?Bir geleneği yaşatalım çalışmamızda toplumun geleneklerinin ölmemesi sağlanırken aynı zamanda Nevşehir?imizin
tanıtılması da çok büyük önem taşmaktadır.

Bir gelenek yaşatılırken aynı zamanda Nevşehir?imizin tanıtılması ve toplumsal bütünlüğümüze de katkı sağlamaktadır? diye konuştu.

Nevşehir Öğrenci Gençlik Derneği (NÖGED) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın açıklamasının devamında ?Sosyal projelerimize dün olduğu gibi bugünde sahip çıkarak destek olan tüm gani gönüllü dostlara,

Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç beyefendi şahsında tüm bizi anlayan vizyon ve strateji sahiplerine teşekkür ederim.

Başta milletimiz olmak üzere zulüm altında olan tüm insanlığın huzura, barışa erişeceği rahmani bir duruş ve tavrın sergileneceği bir yıl olmasını diler, en kalbi selam ve saygılarımı sunarım? diye konuştu.
Haber: Ali ÇAMUR