Dünyada İslam?ın yükselişini önlemek amaçlı yapılan terör saldırılarının arkasındaki güçlerin iyi analiz edilmesi gerektiğine dikkat çeken Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Ülkemizde bu tür terör saldırılarına destek çıkma gayretinde bulunanların da vatandaşlar tarafından iyi bilinmesi ve tahlil edilmesi gerektiğini belirtti.

Özgürlüklerin de bir sınırı olduğunu ve hiç kimsenin özgürlüğünün bir başka kişiye hakaret ya da küfür etmek olamayacağına değinen Özdemir, İslam Peygamberine ya da dinin kutsal saydığı bir başka bir dinin Peygamberine küfür ya da hakaret etmenin kimsenin haddi ve hududu olamayacağını da dile getirdi. Özdemir, ?Özellikle son yıllarda İslamın yükselişini önlemek için İslam karşıtı bazı Siyonist çevreler kurdurmuş oldukları terör örgütlerini finanse ederek Müslüman düşmanlığı yapmaya devam etmektedirler.

Olağanca güçleri ile de bu örgütlerin büyümelerine katkı sağlıyorlar. Bir taraftan dünya bu tür terör örgütlerinin vehametini yaşarken, diğer yandan da aynı Siyonist çevreler bir takım terör saldırıları yaptırarak bunun faturasını islama kesmeye çalışıyorlar. 2001 yılında kendi planladıkları bir senaryo ile Amerika?nın ikiz kulelerine saldıran aynı çevreler bu saldırıların ardından Afganistan ve Irak?ı işgal etmişlerdi. Günümüzde ise aynı tür senaryolarla Fransa?da bulunan ve bir mizah dergisine saldırı düzenleterek acaba şimdi dünyanın hangi Müslüman ülkesini işgale hazırlanıyorlar merak ediyoruz doğrusu.

İster Batı dünyası, ister Amerika ne yaparsa yapsın Allah nurunu tamamlayacaktır. İslam dünyası birlik ve bütünlüğünü daima koruması lazım diye düşünüyorum. Bir çağrımızda yeri firavunlara. Bunlar bir Papa kadar bile olamıyorlar. Elbette özgürlüklerin de bir sınırı vardır ve hiç kimsenin özgürlüğü bir başka kişiye hakaret ya da küfür etmek değildir. İslam Peygamberine ya da dinin kutsal saydığı bir başka dinin Peygamberine küfür ya da hakaret etmek kimsenin haddi ve hududu değildir.

Biz Memur-Sen Camiası olarak İslam ile Terörün özdeşleştirilmesini nefretle kınıyoruz. Bu tür dergilerin yaptıklarını da, bu tür dergilere saldıranları da şiddetle kınıyoruz. Yakın zamanda kurdurulan Işid isimli terör örgütünün de dünyamız açısından son derece ibretlik bir vaka olduğunu düşünüyoruz? açıklamalarında bulundu.