AK Parti?de 11 Şubat itibariyle başlayan Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları 20 Şubat Cuma günü sona erecek.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaptığı açıklamada, aday adaylığı sürecinin başlaması ile birlikte Milletvekilliği Genel seçimlerinde en yoğun katılımlı aday adaylığının yine AK Parti saflarında olduğunu belirtti.

Tanrıver; ?Nevşehir AK Parti Teşkilatları olarak Milletvekilliği Genel Seçimleri için izlenecek yol haritamızı belirledik. Buna göre daha öncede belirttiğimiz gibi resmi başvurularını tamamlayan aday adaylarımızı teşkilatlarımızla buluşturmaya başladık. Resmi aday adaylığı sonrası komisyonumuzdan randevu alan aday adaylarımız İl, İlçe ve belde teşkilatlarımızla buluşturulmaya başlandı. Aday adaylarımız bizim belirlediğimiz program dahilinde ziyaretlerini yapacaklar. Biz bu seçim sürecinde de daha öncekilerde olduğu gibi her zaman birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde bir seçim atmosferi geçireceğiz. Yapılacak seçimlerin tüm Türk Milleti için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum? diye konuştu.

Seçim İşleri Komisyonu tarafından oluşturulan ziyaret takvimine göre, Ak Parti aday adaylarından Avanos eski Belediye Başkanı Dr.Mustafa Körükçü ve eski İl Yönetim Kurulu üyesi Avukat Sema Yurtbilir Yavuz, Gülşehir ve Hacıbektaş İlçe Teşkilatları ile bir araya gelerek hedeflerini ve projelerini anlattı.