Başkan Bayram Ok açıklamasında ?8. sınıf öğrencileri 2. dönem TEOG sınavlarına 28-29 Nisan tarihlerinde, mazeret sınavlarına ise 10-11 Mayıs tarihlerinde girecek. Sınavlarda birinci gün Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, ikinci gün Fn ve Teknoloji, TC İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil dersleri yer alacak.

Her iki günde de 09.00?da başlayarak 12.00?de bitecek sınavlarda ders başına 40 dakika süre verilecek. Sınav aralarında 30 dakikalık boş zaman olacak.

Her öğrenci kendi okulunda sınava girecek. Sınav esnasında okul zilleri kapatılacak.

Sorular çoktan seçmeli olarak 4 seçenekli sorulacak, yanlış cevaplar doğru cevapları götürmeyecek ?şeklinde hatırlatıcı bilgiler vererek; TEOG sınavını bir sınav gibi değil her zaman girdikleri yazılılar gibi düşünmelerini kaygılanmamalarını tavsiye ederek başarı dileklerini yineledi.

Başarı, yaşamda tabiî ki küçümsenemez bir değer ama en önemli değer değil mutlu olmanın tek yolu hiç değil diyen Başkan Ok, yaşamda en üstte tutacağımız daha önemli değerlerin olduğunu unutmamalıyız dedi.

Başkan Ok açıklamasının sonunda ?
Lütfen unutmayın, iyi insan olmak, erdemli bir insan olmak başarılı olmaktan çok daha önemlidir? açıklamasında bulundu. Haber: Erdal KESİCİ