Bal temsilcimiz Nevşehir spor GK transfer komitesi Teknik Sorumlu Şanver Göymen`in raporu doğrultusunda ilk transferini geçtiğimiz gün Genel Kaptan Serhat Cantekin`in ofisinde iç transfer de tecrübeli file bekçisi Emrah Bıdık ile anlaşarak yapmıştı. 

3. Ligden Afyonkarahisar sporlu Kaleci Emrah Bıdık profesyonel lig tecrübesine yine 3.Lig görmüş hatta 3.Lige takımını taşıyan önemli bir isimle daha anlaşarak Nevşehir spor GK ne transferini gerçekleştirdi.

Yeni sezona bu yıl geçmiş tecrübe ve birikimlerini de yanına alarak taraftar ve camianın topyekun şehirle birleşerek 3.Lig Hedefiyle hazırlanan Kırmızı-Beyazlı Nevşehir spor GK ikinci Transferini de 3.Lig temsilcisi,

Çorum Belediye spor un bu yıl profesyonel lige çıkışında büyük emeği geçen Mehmet Keleş ile gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz yıl Şampiyon takımın oynadığı 23 maçın tamamında yer alan ve 10 gol kaydeden 1989 Samsun doğumlu sağ açık Mehmet Keleş, takımın en önemli isimlerindendi. 

Mehmet Keleş, geçtiğimiz sene formasını giydiği Çorum Belediye spor`un şampiyon oluşunda büyük katkısı bulunuyor. Play-off baraj maçında, Samsun ekibi 1930 Bafra spor`la eşleşti.

Çorum temsilcisi Tokat`ta oynanan karşılaşmada 15. dakikada Mehmet Keleş`in golüyle öne geçen Çorum Belediye spor aynı oyuncunun 83. dakikada çift sarı karttan atılıp takımını 10 kişi bırakmasına rağmen maçı bu sonuçla tamamladı ve Çorum`un profesyonel liglerdeki tek temsilcisi 3. Lige düştüğü sezonda yeniden bir üst Lige yükselme hakkı kazandı.