Dünyanın en prestijli seyahat yayınlarından Conde Nast Traveler, Okuyucu Ödülleri ile seyahat tercihlerinde dünyanın "en iyilerini" belirledi.

Nevşehir Uçhisar'daki Argos in Cappadocia "Yunanistan ve Türkiye’deki En İyi 20 Otel" kategorisinde ödüle layık görüldü. 99,30 puan alan otel, listenin 6'ncı sırasında yer aldı.

Argos in Cappadocia, Kapadokya bölgesinin en özgün dönüşüm projelerinden biri olarak görülüyor.

1996 yılında ev fikriyle başlayan proje, inşaat sırasında ortaya çıkan kalıntılar nedeniyle otele dönüştürülmüş.

13 bin 500 metrekare alana sahip olan otel, 51 odasıyla misafirlerine hizmet veriyor.

Seyahat dünyasının en iyileri

1998 yılından beri düzenlenen "Okuyucu Ödülleri", turizm ve seyahat sektöründe hizmet veren; havayolları, araba kiralama acentaları, turistik yolcu gemileri, oteller, resort ve tatil köyleri, adalar ve şehirlerin, dünyanın her yerinden yüz binlerce okuyucu tarafından değerlendirildiği anketler sonucunda, seyahat endüstrisinde dünyanın en iyilerini belirliyor.

Okuyucu yorumları ve jüri

“Okuyucu Ödülleri” misafirlerin yorum ve oylarına dayanarak verilmesi sebebiyle büyük önem taşıyor. Ziyaretçilerin web sitesinde paylaştıkları deneyimlerin ve oylamaların yanı sıra, bağımsız seyahat endüstrisi danışmanlarından oluşan bir jüri de ayrıca hizmet kalitesi, konfor ve sunum gibi ölçütlerle değerlendirmelerde bulunuyor.

Sonuçlar ayrıca, derginin İngiltere ve ABD baskılarında Kasım 2020 sayısında da yayınlanacak.