Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan ve yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun olarak tercih edilen bölgenin sevilen otellerinden “Best Western Premier Cappadocia Hotel”, adını “UTOPIA CAVE CAPPADOCİA” olarak değiştirdi.

Konuyla ilgili UTOPIA CAVE CAPPADOCİA Genel Koordinatörü Nazif Demir, yazılı bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Mülkiyeti ve işletmesi Yurttur Tur. Otel İnş. ve Bes. Paz. San. Ltd. Şti’mize ait olan “Best Western Premier Cappadocia Hotel”, uluslararası otelcilik markası olan Best Western ile Franchising anlaşmamız 31.12.2020 tarihinde süresi dolmuş olup, şirketimiz Best Western ile Franchising anlaşmamızı yenilemeyip iptal etme kararı almıştır.

Mülkiyeti ve işletmesi Yurttur Tur. Otel. İnş. ve Bes. Paz. San. Ltd.Şti’mize ait olan otelimizin yeni adı; 31.12.2020 tarihinden itibaren “UTOPIA CAVE CAPPADOCİA” olarak anılacak ve hizmetine kendi adına devam edecektir.

Bu güne kadar işbirliği içinde olduğumuz tüm partnerlerimize destek ve işbirliklerine teşekkür eder, bundan sonra daha kaliteli hizmetimizi siz ve konuklarımıza Kapadokya’da yaşatmaya devam edeceğiz.”