İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Seyahat Acentacıları Birliği (TURSAB) tarafından İzmir Fuar Merkezi Expo'da bu yıl 12'incisi düzenlenen Travel Turkey 2018 fuarında yerli ve yabancı çok sayıda şirket ve bölge yerlerini aldı. Türkiye'nin doğusundan batısına kadar yaklaşık 38 ülkenin yanı sıra 48 ilin ve yüzden fazla turizm firmasının yer aldığı fuarda renkli görüntülerde yaşanıyor. Kültürlerin renklerin buluştuğu fuarda her yöre kendine özgü değerlerini tanıtıyor.

İzmir Travel Turkey fuarına Nevşehir Belediye Başkan yardımcısı Oktay Şımarmaz, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Ürgüp Belediyesi, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Kaphib Müdürü Levent Ak ve çok sayıda turizmci katıldı.

Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy fuar açılışına katılarak Kapadokya standını da ziyaret etti.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Kapadokya bölgesinin İzmir fuarında tanıtılmasının önemli olduğunu söyledi. Cingil, Kapadokya'nın daha geniş pazarlarda yer alması için gayret gösterilmesi gerektiğini ve bunun için çalışmalar yapılmasının önemli olduğuna dikkat çekti.

06 Aralık tarihinde açılan Travel Turkey 2018 İzmir Fuarı 8 Aralık cumartesi günü akşama kadar açık kalacak.