Türkiye´nin milli çizgi film kahramanı Pepee, beyaz perdede sevenleriyle buluşacak.

Türkiye´nin fenomen çizgi film kahramanı Pepee, çocuklarla buluştuğu ilk günden bu yana büyük bir heyecanla takip ediliyor. Neşe dolu dünyasında çok sevdiği ailesi ve arkadaşlarıyla eğlenceli maceralar yaşayan Pepee, 20 Ocak´ta vizyona girecek sinema filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

"YETİŞKİNLER DE KEYİFLE İZLEYECEK"

Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç: “Pepee´yi eğlenceli hikayeleri ve kültürümüze ait temaları ile hem çocuklar hem anne-babaları çok sevdi. Pepee´yi televizyondan takip eden ve tekrar bölümlerinde bile reyting rekorları yaşatan seyircimizden aldığımız güç ile, sinema filmimizi yapmaya karar verdik. Pepee´nin sinema filmini sadece çocuklar değil, yetişkinlerde keyifle izleyecek” dedi.

20 OCAK´TA SİNEMALARDA

Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları´nın ilk çizgi karakteri olan Pepee´nin macera dolu yaşamı sinema filmi ile devam ediyor. Pepee, çocukların uzun zamandır beklediği sinema filmiyle 20 Ocak´ta izleyicisiyle buluşuyor. “Birlik Zamanı” ismiyle vizyona girecek olan Pepee´nin sinema filmi, afişiyle de dikkat çekiyor. Fragmanının yayınlanması için gün sayan çocuklar, Pepee´nin yeni maceralarına eşlik edebilmek için sabırsızlanıyor.

ÇOCUKLARA DUYGUSAL ANLAR DA YAŞATACAK

Çocukların neşe kaynağı Pepee´nin sinema filmi ile ilgili görüşlerini aktaran Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç: “Pepee´nin sinema filmi Birlik Zamanı´nda da daha önceki projelerimizde olduğu gibi pedagoglar ve uzmanlar ile birlikte çalıştık. Pepee ile çocukları eğlendirirken yine onların gelişimlerine katkı sağlamayı hedefledik. Yeni bir karakter hikayemize dahil olurken, iki sahnede çocuklara duygusal anlar da yaşatıyoruz. Bunun yanı sıra Urfa-Göbeklitepe, Adıyaman-Nemrut ve Kapadokya´da geçen sinema filmimiz ile çocuklara Unesco´nun dünya mirası listesine giren bu üç önemli tarihi bölgemizi daha yakından tanıma fırsatı sunuyoruz. Çocuklarla buluşturmak için çok büyük bir heyecan duyduğumuz sinema filmimiz, umarım izleyicilerimiz tarafından da beğeni kazanır” dedi.