Peribacaları, yeraltı şehirleri, sıcak hava balonları ve kayadan oyma otelleri ile ünlü Kapadokya´da turizmin geldiği nokta herkesi şoke etti. Avanos´taki bir otelde konaklayan turistlerin odalarına çamaşır asması otel çalışanlarını şaşırttı.

Son yılların en kötü turizm sezonunu geçiren Kapadokya´da, bölgeyi ziyaret eden turistlerin davranışları da turizmciyi şaşırtmaya devam ediyor.

Bölgeye gelen az sayıda turist, para harcamamak için kendince yöntemler uyguluyor. Bu yöntemlerden birisi de Avanos´ta bir otelde yaşandı.

Kapadokya bölgesini ziyaret eden turistin maddi durumunu ortaya koyan bu fotoğraf karesi tüm otel çalışanlarını şoke etti.

Avanos´ta bulunan 4 yıldızlı bir otelde gerçekleşen olay turizmin ne kadar kötü durumda olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Otele yerleşen Çinli turistler otelin çamaşırhanesi kullanmak yerine otel odasına ip gerip yıkadıkları çamaşırları astılar.

Grubun geziye çıkmasının ardından odayı temizlemek için giren otel çalışanları karşılaştıkları manzara karşısında adeta şoke oldu.

Ne yapacaklarını bilemeyen temizlik personelleri durumu fotoğraflayıp otel yetkililerine bildirdi.

Yetkililer, Çinli turistlere otelde çamaşırhane olduğunu hatırlatarak bu davranışın uygun olmadığını söyledi. Haber: Alpaslan Körükcü

/images/haberler/resimler/2016-10/6/1558263787117.jpg