Dünyanın ve Türkiye´nin gözbebeği olan, peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, yer altı şehirleri, butik otelleri ve sıcak hava balonları ile ünlü Kapadokya´da, kültür turizmi ve sıcak hava balonlarının yanı sıra alternatif etkinlikler de sunuluyor. Merkeze bağlı Göreme beldesinde faaliyet gösteren, çoğunlukla acente ve otellere aktivite sağlayan KADOST, Kapadokya´ya gelen yerli ve yabancı turistlere akla gelmeyecek etkinlikler sunuyor. 

Kapadokya´da en fazla rağbet gören sıcak hava balonu, at turu, atv ve bisiklet turlarının yanı sıra kano, oryantiring, trekking, paintball, gokart, kampçılık, jet boat, motokros, gondol gibi aktiviteleri de KADOST ayrıcalığı ile yapabilirsiniz.

KADOST ayrıca, Kapadokya dışında da etkinlikler düzenliyor. Bu etkinliklerle yetinmeyeler için rafting, tüplü dalış, Erciyes Dağı ve Hasan Dağı´nda yapılacak aktiviteler de turistlerin hizmetinde. Bölgede sektöründe tek olan KADOST, alışıla gelmiş etkinliklerin dışına çıkmak isteyenleri aktivitelerine bekliyor. Aktiviteler, yarım saatten başlıyor ve 1 haftaya kadar uzatılabiliyor. 

KADOST ayrıca yüzme ve binicilik konusunda ders almak isteyenlere de kurs imkanı sunuyor. Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ