Aşkın en romantik halini yaşamak isteyen çiftlerin dünya çapındaki vazgeçilmez rotası Kapadokya´nın dünyaca ünlü, Türkiye´nin tek “Relais & Chateaux” ünvanlı oteli Museum Hotel, 14 Şubat Sevgililer Günü´ne anlam katan yaklaşımlarıyla sevenlerin gönlünü fetih ediyor. 23´ü mağara, 7´si taş, her biri ayrı konseptle tasarlanan ve bambaşka hikayeleri yaşatan, toplam 30 odalı Museum Hotel bu sene Sevgililer Günü´nü 14-18 Şubat boyunca kutluyor ve ayrıcalıklı konaklama paketleri sunuyor. 14-18 Şubat tarihleri boyunca romantik tatilini Museum Hotel´de geçirmek isteyen ve rezervasyonunu direkt otelden yaptıran tüm çiftler yüzde 25 indirim avantajıyla konaklıyor.

Ünlü şef Çağrı Erdoğan´ın önderliğinde hazırlanan ve dünya çapında ödüllere layık görülen Lil´a Restaurant, Sevgililer Günü´nde romantik olduğu kadar, damakta iz bırakan lezzetler keşfetmek isteyenleri bekliyor. Kapadokya bölgesinden aldığı ilhamı lezzet aromasıyla damaklara yansıtan kuzu pirzola ve küşnemeli Kapadokya Tava, vadiden toplanan yabani mantarlar ve kök sebzeler eşliğinde servis edilen Dana Bonfile gibi iştah kabartan lezzetlerin sunulduğu Lil´a Restaurant, 14-18 Şubat tarihlerine özel yüzde 25 indirim avantajıyla unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor.

Tatilinin tadı damağında kalan, deneyimlerini unutamayan ve 14-18 Şubat tarihleri boyunca minimum üç gece konaklayanların kalbini hızla attıracak bir sürpriz daha var. Aynı romantizmi yeniden ve cazip tekliflerle yaşamak isteyenlere Museum Hotel Temmuz ve Ağustos ayları konaklamalarında yüzde 25 indirim veriyor.

Museum Hotel, ünlü şef Çağrı Erdoğan´ın aşkla hazırladığı lezzetler, özel masaj terapileri, Göreme Vadisi´nden Aşk Vadisi´ne, Güvercinlik Vadisi´nden Kızıl Vadiye, Avanos Dağları´ndan Erciyes tepelerine uzanan benzersiz manzarası, şarap banyosu ve cenneti andıran daha birçok özelliğiyle tüm sevenleri bu yıl 14 Şubat´ta ayrıcalıklı hissetmeye davet ediyor.