Sabahın erken saatlerinde merkeze bağlı Göreme beldesinde balon kalkış alanına gelen DJ Ben Böhmer ve ekibi, hazırlıklarını yaptı.

DJ Ben Böhmer’i hayranları da yalnız bırakmadı.

Yaklaşık bir saat süren hazırlığın ardından havalanan Böhmer, 1 buçuk saat canlı yayın yaptı.

Böhmer, canlı yayın sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, sıcak hava balonunda performans sergilemenin bugüne kadar yaptığı en çılgın proje olduğunu söyledi.

İlk defa balona bindiğini belirten Böhmer, “Hayatımda yaptığım en çılgınca aktivitelerden bir tanesiydi. Çok mutluyum. Çok emek sarf ettik. Bir yıldır bu uçuşu gerçekleştirmek istiyorduk. Sonunda yaptığımız için çok mutluyum. Kapadokya’yı da çok sevdim, çok ilginç bir yer. Beklediğimden çok daha güzel bir performans gerçekleşti. Canlı yayın da tam istediğimiz gibi oldu.” dedi.

Hayatındaki en çılgınca projeyi gerçekleştirdiğini aktaran Böhmer, “Kapadokya’ya gelmeyi herkese tavsiye ediyorum. Geldiğim için çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum. Bu kadar çılgın bir projeyi tekrar gerçekleştireceğimi düşünmüyorum. Hayatımda yaptığım en çılgınca projeden bir tanesi. Yeni projeler için Kovid-19’un sona ermesini bekliyorum. Sonra projelere devam edeceğim.” diye konuştu.