Başkan aday adayı Başer, Kozaklıspor taraftarları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Kozaklıspor üzerine taraftarlarla sohbet eden Başer, taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler fedakarca gerek içeride gerekse deplasmandaki karşılaşmalara giderek takımımıza 12. adam vazifesini en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Sizlerin bu desteği ile amatör ligde fırtınalar estirmeye devam ediyoruz. Kozaklıspor ilçemizde birleştirici güç haline geldi. Tabi ki başarıyı herkes sahiplenir.  Bu başarıda antrenörün, futbolcularımızın ve siz taraftarların olduğu kadar nasip olur belediye başkanı olarak ilçemde hizmet etme imkanı bulur isem Kozaklı Belediyesi olarak  emeği ve katkısı da büyük olacak. Bu sebeple bütün Kozaklılı hemşehrilerimizin desteği ile hayalimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

İlk etapta Kozaklıspor’un bir üst lige çıkması için ne gerekiyorsa onun yapılması için çaba göstereceklerini aktaran Başer, “Ak Parti Genel Merkezimizin, sayın milletvekillerimizin, il ve ilçe teşkilatımızın görüşleri neticesinde teveccühü ve desteği ile Allah nasip ederde belediye başkanlığı aday adaylığından belediye başkanı olup seçildiğimizde Kozaklısporu'muz için ne gerekiyorsa onu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Takım Kozaklı’mızın takımı ve sonuna kadar sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Onun için el birliğiyle Kozaklıspor’un daha iyi yerlere gelmesi için gayret göstereceğiz.” diye konuştu.

 Kozaklıspor’a bütün Kozaklılıların sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Başer, “Bu takım bir kurumun veya bir kişinin değil bütün Kozaklılıların takımıdır. Belediyesiyle,  iş adamları, esnafı, taraftarı ilçemizin bütün kesimleriyle takımızın yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.